Folk tænker ofte på en slankekur som en særlig plan for vægttab, men slankekur refererer simpelthen til den type og mængde mad, en person spiser. I denne artikel vil vi forklare, hvad videnskaben virkelig siger om, hvilke typer slankekur folk henvender sig til for vægttab, og fremhæve nogle af dem der virker.

Selvfølgelig har vi ikke alle svarene, men her er hvad vi arbejder på lige nu, hvordan du kan bruge disse ideer til at spise sundt, tabe sig og opbygge muskler.

Baseret på denne slankekur sikres det efterfølgende, at du spiser en sund og afbalanceret diæt, der holder dig sund indefra og ud. Hvis du er nysgerrig efter at prøve det, så læs endelig videre.

Slankekur og vægttab

Hvis vægttab er et af dine mål, bør du overveje at indtage nogle kalorier ved at følge denne slankekur. Denne slankekurer baseret på et 2.000 kalorieindtag og består normalt af mad med lavt kalorie indhold, der indeholder mindre end 1.500 kalorier om dagen i alt, såsom frugt, grøntsager, fuldkorn, nødder og frø.

Juster mængden af mad, du spiser for at afspejle din højde, vægt og aktivitetsniveau. Hvis dit mål er vægttab, skal du justere dit kalorieindtag og mængden af mad, du spiser for at opnå dette.

Følgende tip kan hjælpe en person med at spise sundt, hvis du vælger de sundeste fødevarer fra hver fødevaregruppe. Det vigtigste er at fokusere på sunde fødevarer som frugt, grøntsager, fuldkorn, nødder og frø, bælgfrugter og nødder.

Hvilket diæt er bedst for dig?

 Det er godt og fint, men vi ved, at den slankekur, der er bedst for en person, der bevæger sig uden pligtfølelse, ikke nødvendigvis er den samme som den, der kører så meget som muligt. Denne diæt er perfekt til folk, der planlægger deres måltider omkring madgrupper og ikke ønsker at spore kalorier.

Vi følger en sund kostplan, der primært fokuserer på sunde fedtstoffer, frugt, grøntsager, fuldkorn, bælgfrugter, nødder og frø. Hvis du virkelig har brug for at tabe dig, kan forbedring af dine spisevaner og motion hjælpe, men den diæt, du vælger, skal være sikker og effektiv og tage din livsstil i betragtning.

Diskuter dine ændringer med din læge eller en anerkendt diætist, inden du starter en ny diæt. Sørg for, at din diæt er grundigt testet for sikkerhed og er let tilgængelig for dig. Hvis du tager ansvar for hvad du spiser, hvor meget du spiser og hvad du laver af dit madmiljø, er du forberedt på succes.

-13%
-22%
69,00 DKK 54,00 DKK
-12%
-20%
-20%
-19%
172,00 DKK 139,00 DKK
-39%
-13%
234,95 DKK 204,95 DKK

Ekstrem Diæt

 Vælg ikke en ekstrem diæt: dette kan føre til hurtigere vægttab, men ofte fører til de ovennævnte ændringer i dit endokrine system. Problemet opstår, når din slankekur tilskynder til langsigtede, permanente livsstilsændringer, såsom kost, motion og motion. Hvis du spiser for meget eller endda for lidt, kan du skade dit helbred og skimme.

Mens nogle fødevarer kan være en del af en sund kost, skal du muligvis nulstille og fokusere på sundere fødevarer som frugt, grøntsager, nødder, frø, fuldkorn og bælgfrugter.

Sandheden er, at nogle af de mest populære diæter i øjeblikket er meget restriktive, og dem, der har prøvet denne slankekur, kan let fortælle dig, hvor svært det er at udrydde en fødevaregruppe fra en slankekur fuldstændigt fra dit daglige liv.

Keto og Paleo slankekur

Der er dog mindst to diæter, der overgår oddsene: Keto diæt og Paleo diæt. Næsten enhver diæt, som sundhedseksperter elsker, fremmer en række fødevaregrupper i moderation, mens en diæt, der er begrænset til hvad du spiser, og når du spiser, kan hæmme din evne til at holde din vægt og slankekur nede på lang sigt.

Mange diætplaner udskærer hele fødevaregrupper, der kan forårsage alvorlige helbredsproblemer såsom højt kolesteroltal, forhøjet blodtryk, diabetes og hjertesygdomme.

Læs mere om BMI og slankekur her

-30%
-20%
-31%
-3%
-31%
359,00 DKK 249,00 DKK
-14%
138,00 DKK 119,00 DKK