Find ud af, hvordan du maksimerer de paleo diæt madvarer, du skal medtage eller undgå i din plan, og nogle lækre opskrifter, der hjælper dig med at komme i gang.

Her er en hurtig guide til at forklare nøjagtigt, hvad paleo slankekuren er, hvordan den blev til, hvilke paleo-fødevarer der skal spises, undgås og sammenlignes med den populære keto diæt.

-20%
-20%
-22%

Personlig pleje > Hår > Hårfarve

Rømer Henna Pulver • Kastaniebrun – 28845685

72,00 DKK 56,16 DKK
-25%
-15%
129,95 DKK 111,00 DKK

Hvad er Paleo Diæt?

Almindelige udtryk for denne type diæt er Paleo, Primal, Paleo – Primary Diet, Paleo – Paleo Diet og Primal Paleo.

Paleo diæt kaldes også “Paleo slankekuren”; andre navne på dette er den paleolithiske diæt eller Palaeo-dietten, Urdiät eller den oprindelige diæt. Svarende til paleo-diæter er det baseret på en diæt, der ligner vores forfædres.

En velformuleret paleo diæt ligner typisk en diæt med lavt kulhydrat indhold – med vægt på at spise friske fødevarer og undgå forarbejdede fødevarer såsom mejeriprodukter, stivelse og raffineret sukker.

En håndfuld små undersøgelser forsøger stadig at afgøre, om det er en sund kost eller ej. Faktisk har forskning vist, at en diæt, der er begrænset til sukker og forarbejdede fødevarer (hvilket er vigtigt, fordi forarbejdning er noget af en neolitisk ting) generelt hjælper dig med at tabe sig.

-18%
-26%
269,00 DKK 199,00 DKK
-19%
55,00 DKK 44,55 DKK
-45%

Grundlaget for Paleo diæten

Det kan også siges, at grundlaget for Paleo diæten er baseret på en diæt, der ligner vores forfædres diæt, som den paleolithiske og Urdiat-diæten. Dette inkluderer “Paleo-forhistorisk diæt”, også kendt som “Caveman” eller “Stone Age Diet” og “Urpaleo”.

Paleo diæten har ændret sig meget for at opnå dette ved at fjerne mange enkle kulhydrater fra kosten. Derudover er mange af de mere komplekse fødevarer som kød, mejeriprodukter, æg og mejeriprodukter elimineret. At tage disse fødevarer ud af din daglige diæt betyder at fjerne næringsstoffer, der ikke let kan erstattes med fødevarer, der er tilladt på paleo diæt, såsom nødder, frø, frugt, grøntsager, bønner, nødder og frø.

Paleo Diæt Guide

Dette er en hurtig guide til at holde fast i paleo diæten, men helsea synes ikke, du skal være så restriktiv. Hvis du er interesseret i at gå paleo, men er bekymret over de risici og begrænsninger, der kan komme med at skære visse fødevaregrupper ud, kan du prøve en “modificeret paleo diæt”en, hvor kosten fungerer som en guide til din mad, men ikke er så strengt fulgte. Paleo diæten er naturligt glutenfri med undtagelse af korn som hvede, rug og byg.

-14%
138,00 DKK 119,00 DKK
-20%
-26%
-24%
79,00 DKK 59,95 DKK
-24%
179,95 DKK 135,95 DKK
-10%

Mere om Paleo Slankekur

Når det kommer til fødevarer, der skal undgås på paleo, kan du spørge dig selv det samme spørgsmål som ovenfor: Kunne vores forfædre jage og indsamle? Alt, hvad der kommer i en kasse, et glas eller en pose, bør undgås, ligesom alt, der simpelthen ikke blev forbrugt på det tidspunkt.

Dette er måske den bedste måde at forstå paleo-dietten på: en række fødevareforbud for internetalderen. At gå paleo betyder at give afkald på moderne mad, men ikke nødvendigvis alle.

Paleo slankekuren, som det også kaldes, er enormt populær i dag, men den går også ud over, hvad hulemænd ville have spist. Det virker simpelt nok: hulemænd spiste ikke kød, fisk, mejeriprodukter, æg, nødder, frø, grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter og andre fødevarer. Paleo slankekuren, også kendt som Caveman-dietten, er baseret på, hvad vores forfædre spiste i den paleolitiske periode for omkring 2000 år siden i Mellemøsten og Nordafrika.

Definitionen af ​​paleo diæt

Definitionen af ​​paleo diæt er enkel: kun de fødevarer, der er tilgængelige for jægere, såsom kød, fisk, mejeriprodukter, æg, nødder, frø, grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter og andre fødevarer. Paleodiets fokuserer på fødevarer, der kan have eksisteret så tidligt som den paleolithiske periode, såsom kød, fisk, mejeriprodukter, æg, nødder, frø, grøntsager, frugt, korn, bælgfrugter og andre fødevarer. Paleodiet spiser mad, der ligner, hvad vores forfædre ville have spist for 200.000 år siden. Disse områder giver tendens til størstedelen af ​​frugter, grøntsager, nødder og kød indeholdt i en paleo diæt.

I stedet for at forsøge at gentage den samme diæt som primitive mennesker i dag, bør tilhængerne af denne paleo diæt undgå og indtage ovenstående fødevarer – de samme fødevarer såvel som kød og fisk.

Læs mere om paleo slankekuren her eller læs om vores januar slankekur!

-20%
199,00 DKK 160,00 DKK
-27%
109,00 DKK 80,00 DKK
-23%
-10%
169,00 DKK 152,00 DKK
-8%

En tanke om “Paleo Diæt – Er denne slankekur god for dig?

  1. Pingback: Keto diæt - Hvordan virker den? - helsea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *