Da de fleste fitnesscentre overalt i landet stadig er lukket på grund af den nye coronavirus pandemi, så er hjemme fitness blevet en livsstil for mange af os.

Når fitnesscentre og motionscentre lukkes, løber mange mennesker (inklusive mig selv), cykler og træner derhjemme for at forblive i form og forbrænde energi. Her er også en guide til at vælge den rigtige træningsmaskine til hjemmet.

Uanset om du planlægger aldrig at vende tilbage til gymnastiksalen igen eller være der hver dag fra den dag det åbner igen, er det et smart skridt at have træningsudstyr i dit hus. Sørg for, at det opfylder dit ultimative mål, fordi træning i hjemmet styrker dig hele livet og fører dig til en helt ny sund livsstil.

Træning i hjemmet

Hvis du skubber dig gennem en overfyldt sportshal, lyder mindre attraktivt, er det et værdifuldt projekt at bygge et hjemmegymnastik. Se på denne fantastiske liste over øvelser i hjemmet, og find den perfekte fitnessinstruktør, der kan hjælpe dig med at træne på et par minutter om dagen. De, der finder ovennævnte begyndertræning for let, kan skifte til en avanceret træning i hjemmet.

Uanset om du bare vil komme i form eller forbrænde et par kalorier, kan modstandstræning – baseret på hjemme fitness – gøre jobbet. Når du først har bestemt dig for, hvilken type hjemme fitness du vil have, skal du tænke på det udstyr, du har brug for, og investere i udstyr som langrendscykler, løbebånd, kardioudstyr og et lydsystem.

Hjemme Fitness

Ud over placering og bekvemmelighed betyder det at have dit eget motionscenter derhjemme, at du kan kontrollere renlighed, vælge musik og bruge så meget tid på løbebåndet, som du vil.

TV’et sikrer, at du bliver underholdt i dit træningsrum, uanset om du vil se en trænings-DVD eller se dit yndlings program, mens du kører på løbebåndet. Gymnastiksalen kan også fungere som en gymnastiksal derhjemme eller endda et motionscenter.

Hjemme Fitness på budget

Afhængigt af dine fitnessmål og budget er det perfekte hjemmegym til dine behov helt sikkert tilgængeligt.

Når du begynder at samle ideer til dit motionscenter og planlægge dit eget træningsrum, kan du vælge, hvilke øvelser du skal holde fast ved, og efter behov oprette dit eget hjemme fitness motionscenter med alt fra klatrevæggen til træningsbjælken til kardio maskinen og bestemme type øvelser, du holder dig til

Træning i hjemmet med vægte

Som man kan se, når du køber, skal du muligvis foretage en ret stor indledende investering i træning i hjemmet der er vægtbaseret . Mens de oprindelige omkostninger ved et hjemmegymnastik kan være høje, kan de penge du sparer på fitness medlemskaber, hurtig stige i det lange løb

Hvis du ikke nogensinde har til hensigt at opbygge muskelmasse, er et modstandsbaseret hjemmegymnastiksal bedre for dig. Hvis dit mål er at opbygge muskler, vil du gerne kigge efter et vægt – tungt hjemmetræningscenter med et modstandssystem med høj modstand.

Yoga i hjemmet

Nogle yogaområder kan kræve måtter, mens andre muligvis kræver elliptiske maskiner, løbebånd og lydsystemer. Fritstående håndvægte, håndvægte og andre håndvægte til cardio- og styrketræning er altid et solidt køb.

Hvad med baby og barn når du laver træning i hjemmet?

Det kan selvfølgelig være svært at træne når du har et barn eller en baby hjemme, men ovre hos BabyBarn.dk har de en masse gode forslag på aktiviteter de kan lave imens du træner!

-19%
-19%
36,00 DKK 29,00 DKK
-18%
-10%
139,00 DKK 125,10 DKK
-14%
169,00 DKK 145,00 DKK
-26%
379,95 DKK 283,00 DKK
-20%
199,95 DKK 159,96 DKK

De sidste ord om fitness i hjemmet

Endelig vil du have, at dit træningsområde skal være motiverende, så opsætningen af dit hjemmegymnastik skal afspejle din personlige smag og fremme dine fitnessmål. Du kan altid tilpasse dine øvelser, modstand og vægte til dine personlige behov i dit hjemmegymnastik.

Så hyg dig med dit hjemme fitness og alt din træning i hjemmet!

Læs mere om fitness her!

Træt af at kun være i hjemmet? Så hop op på en cykel!

En cykeltur er rigtig god og nem træning, få meget mere hjælp til dig der er ny eller dig der allerede cykler ovre på CykelHandel.dk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *