Januar er begyndt og det betyder at du eller nogen du kender har lavet et nytårsforsæt med at tabe sig. På nettet er der dukket rigtig mange slankekure op, men hvad virker for dig? Læs denne guide og find den rigtige januar slankekur, der virker til dig!

Her er et par små venlige tip, der hjælper dig med at holde din diæt sund og undgå unødvendige begrænsninger, og ingen grund til, at du ikke skal starte din januar diæt.

Uanset om du vil tabe dig om vinteren og forberede dig på varmere vejr eller bare er på mission for at spise bedre i år, her er nogle af de bedste slankekur tips, der kan hjælpe.

-15%
-2%
44,95 DKK 43,95 DKK
-10%

Sundhed > Naturlægemidler

ND Følfod • 100 g. – 28845758

45,50 DKK 40,95 DKK
-17%
-25%
269,00 DKK 202,00 DKK
-20%
-25%

Keto diæt på din januar slankekur

De fleste kostvaner afhænger af import, bortset fra den forfærdelige kålsuppe-diæt, og hvis du vil føle dig slankere, bedre, slankere og sundere, er en rå diæt lige hvad du har brug for. Nogle diæter begrænser dit kulhydratindtag til, hvad ernæringseksperter opfatter som hvad du laver, såsom Keto-dietten. Ser du, du kan ikke spise alt på keto – du skal reducere hele fødevaregrupper, hvilket betyder, at det er svært at få alle de næringsstoffer, du har brug for under din januar slankekur.

Selvom det er sandt, at du sandsynligvis taber dig, hvis du følger en af ​​disse diæter, er det ikke dem, der holder dig sund og næret år efter år. Hvis du forsinker eller starter din diæt til dagen efter nytår, bør du ikke fristes til at følge det, der lover dig. Han forklarer, at den bedste diæt starter med at tabe sig i løbet af julen.

Afbalanceret diæt

Enhver, der føler sig fedt efter en ernæringssvigt den første januar, kunne opgive fad-diæten og følge en afbalanceret diæt. Det bedste ved denne diæt er, at du kan spise stort set alt hvad du vil, forudsat at du holder dig til reglerne. 

Diæten, der blev placeret som fjerde i alt, var forbundet med flexitær diæt som den bedste diæt til vægttab. En ny undersøgelse af 1.000 sundhedseksperter har fundet ud af, at hele fødevarer er de usundeste bag rå fødevarer, men det er ubestrideligt, at der ikke er nogen “god diæt” for nogen.

Selvom det er sandt, at du sandsynligvis taber dig, hvis du følger en af disse diæter, er det ikke dem, der holder dig sund og næret år efter år med en januar slankekur. Hvis du forsinker eller starter din diæt til dagen efter nytår, bør du ikke fristes til at følge det, der lover dig.

-10%
299,00 DKK 269,10 DKK
-20%
-25%
79,00 DKK 59,00 DKK
-20%
-9%
115,00 DKK 105,00 DKK

Januar slankekur tips

Her er et par små venlige tip, der hjælper dig med at holde din diæt sund og undgå unødvendige begrænsninger, og ingen grund til, at du ikke skal starte din januar slankekur. Uanset om du vil tabe dig om vinteren og forberede dig på varmere vejr eller bare er på mission for at spise bedre i år, her er nogle af de bedste diætapps, der kan hjælpe.

Mangler du nyt tøj efter din slankekur?

Så hop over på HEYA.dk, hvor de har et kæmpe udvalg af tøj til alle størrelser og typer. Der er både til mænd og kvinder. Det er især godt hvis du ikke kan passe dit gamle tøj, efter at have gennemført en hård slankekur.

Keto eller paleo diæt?

Der findes mange former for diæter og nogle af de mest kendte er Keto og Paleo.

Middelhavskosten eller middelhavsdiæten

En undersøgelse offentliggjort i American Journal of Medicine i april 2016 viste, at middelhavskosten hjælper med vægttab, forbedrer blodtrykket og reducerer risikoen for type 2-diabetes. For eksempel har den overhalet fedtfattig diæt i vægttab – ifølge den offentliggjorte undersøgelse – inden for et år. Undersøgelsen blev offentliggjort i et 1. januar 2016-nummer af tidsskriftet National Institutes of Health (NIH).

Kød Diæt

Det andet er at du kan følge en streng kødædende diæt i hele januar. Den er dog lidt svær og det kan være du simpelthen ikke har tid eller kræfter til at holde dig til din plan.

Læs mere om slankekure her eller her!

Slank dig med gaming

At game kan være en god slankekur, du kan f.eks. tage 10 pushups hver gang du vinder, se gaming udstyr på Klan.dk

En tanke om “Januar Slankekur – Find den rigtige til dig!

  1. Pingback: Paleo Diæt - Er denne slankekur god for dig? - helsea

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *