Hvad er kropsfedt, hvordan måler du det og hvad kan det betyde for dit helbred? Vi har her skrevet en guide omkring kropsfedt og påvirkningen på din krop.

Din kropsfedtprocent stiger, hvilket gør dig mindre sund, og dine skalaer vil falde, men det er ikke verdens ende. Der er ikke for meget eller for lidt fedt på din krop, bare den rigtige mængde fedt.

Den nemmeste måde at få en idé om din kropsfedtprocent er Body Mass Index Scale eller kort BMI. Det er meget mere nøjagtigt at måle kropsfedtprocent end at bruge BMI-formlen, hvorfor det er så udbredt.

Forskere ved det ikke, men en af grundene til, at kropsfedtprocenter er mere “nøjagtige”, er fordi de tager højde for en persons fedtvæv snarere end at klumpe kropsfedt og muskelmasse sammen. Men det fortæller dig ikke meget om, hvor fedt opbevares i din krop, og det er vigtigt.

Mål din kropsfedt procent

Udover procentdelen af kropsfedt inkluderer kropsfedtberegner ting som antallet af madblokke, du skal spise, såvel som din kropsvægt, kropsmasseindeks (BMI) og procentdelen af fedt i dit blod. Brug kropsfedt udregneren herunder for at finde din procent.

Når du lærer, hvor meget kropsfedt du har, får du en god idé om, hvor stor forskellen mellem hvad du har og hvad du har brug for skal være.

Mål din kropsfedt procent

require
require require
require  

Your body fat is ......

DescriptionWomenMen
Recommended amount:20-25%8-14%
Adults in United States, average :22-25%15-19%
Obese :30+%25+%

Din kropsfedtprocent stiger, hvilket gør dig mindre sund, og dine skalaer vil falde, men det er ikke verdens ende. Der er ikke for meget eller for lidt fedt på din krop, bare den rigtige mængde fedt.

Forskellige kropsfedtværdier

Imidlertid vil ensartede eller falske kropsfedtværdier stadig fortælle dig, om du går op eller ned, og ensartede eller falske kropsfedtværdier vil også få dig til at tabe dig. I denne guide vil vi tale om, hvordan man måler kropsfedt, men før vi forklarer, hvordan man måler det og deler det i forskellige procentområder, skal vi se på definitionen af ​​din krop – fedtprocent.

Lad os lære, hvad kropsfedt er, hvordan det påvirker dit helbred, og hvordan vi kan opretholde en sund kropsfedtprocent. Med alt det sagt er her en hurtig guide til beregning af din kropsfedtprocent og forskellen mellem en normal og en høj eller høj fedtprocent i kroppen.

I sidste ende er det en god start, men ikke den eneste, at udføre en kropsfedt test, der nøjagtigt måler kropsfedtprocent (visceralt fedt).

Det refererer til den procentdel af din krop, der består af fedt og den vægt, der kommer fra dine muskler, knogler og organer. Som du kan se, er kropsfedtprocent procentdelen af ​​kropsfedt, der er fedt, der varierer med ændringer i kropssammensætning.

I mange kropsfedtdiagrammer betragtes 10,5 procent som den laveste grænse for en gennemsnitlig kvinde og gælder for mænd, der vejer 190 pund og har i alt 20 pund kropsfedt. Hvis du er en 30-årig mand, betragtes 10 procent af din kropsvægt i fedt ikke som ideel for en kvinde i den alder.

Andre måder at måle kropsfedt på

Du kan bruge et målebånd eller en kropsfedtmåler for at få mere detaljerede resultater og måle din krop. De, der ikke ved det endnu, vil ty til en billig batterimåler som den ovennævnte kropsfedtmåler.

Du sporer dine kropsfedtprocentændringer godt, indtil du begynder at konkurrere professionelt. Når du har fået dine resultater, vil du se på din kropsfedtprocent og sammenligne det med dine standarder.

Denne metode giver dig mulighed for at måle dit eget kropsfedt eller få det målt af en certificeret træner eller anden uddannet professionel og få din kropsfedtprocent beregnet. Med lommeregneren her på Helsea indtaster du dine målte værdier for at beregne kropsfedtprocenten og derefter indtaster disse i lommeregneren.

Igen bruges denne metode til at måle kropsfedtprocent for at bestemme en persons kropsfedtprocent. Faldet i kropsfedtprocentmåling er, at alle metoder til at bestemme, om en mand er overvægtige eller ikke, ikke er de samme, og den mest nøjagtige metode er ikke let tilgængelig.

Når du har fundet din ideal vægt, så kan du kigge efter nyt tøj til billige priser på heya.dk.

Når det kommer til måling af kropsfedtprocent, er de anvendte metoder ret dyre og ikke særlig præcise. Du kan få din kropsfedtprocent testet med en tykkelse i gymnastiksalen eller med din diætist. Der er også andre kropsfedt test der er mere nøjagtige måde at måle kropsfedtprocent på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *